ZenkaMind

ZenkaMind

Privacy & Account Center

Hesabınızı ve verilerinizi yönetin.Manage your account and data.

Hesabınızla ilişkili verilerData associated with your account

ZenkaMind hesabınız; profil bilgilerinizi, sohbet geçmişinizi, hafıza kayıtlarınızı, oluşturduğunuz görselleri ve abonelik durumunuzu içerebilir. Ayrıntılar Gizlilik Politikası'nda yer alır.Your ZenkaMind account may include your profile information, chat history, memory records, images you generated and your subscription status. Details are in the Privacy Policy.

Hesap silmeAccount deletion

Hesap silme geri alınamaz.Account deletion cannot be undone.

Silinen verilerData that is deleted

  • Sohbet geçmişi
  • Hafıza kayıtları
  • Konuşma özetleri
  • Oluşturulan görseller ve dosyalar
  • Profil bilgileri
  • Uygulama içi kullanıcı verileri
  • Chat history
  • Memory records
  • Conversation summaries
  • Generated images and files
  • Profile information
  • In-app user data

Saklanabilecek kayıtlarRecords that may be kept

Yasal ve muhasebe yükümlülükleri için gereken asgari ödeme kayıtları, kimliğinizle bağlantısı kaldırılarak saklanabilir. Google Play satın alma kayıtları Google tarafından tutulur.Minimal payment records required for legal and accounting obligations may be kept with the link to your identity removed. Google Play purchase records are kept by Google.

Hesabınızı silmek Google Play aboneliğinizi otomatik olarak iptal etmeyebilir. Aboneliğinizi Google Play üzerinden yönetebilirsiniz.Deleting your account may not automatically cancel your Google Play subscription. You can manage your subscription in Google Play.

Uygulamadan silmeDelete in the app

  1. ZenkaMind uygulamasını açın ve Ayarlar'a gidin.Open the ZenkaMind app and go to Settings.
  2. Hesap → Hesabımı Sil'e dokunun.Tap Account → Delete My Account.
  3. Google hesabınızla yeniden doğrulayın ve son onayı verin.Verify again with your Google account and confirm.

Onayladığınızda silme işlemi hemen gerçekleştirilir ve oturumunuz kapatılır.Once you confirm, deletion is carried out immediately and you are signed out.

Web üzerinden silmeDelete on the web

ZenkaMind'da kullandığınız Google hesabıyla doğrulayın. Silme yalnızca doğrulanan hesap için yapılır.Verify with the Google account you use in ZenkaMind. Only the verified account can be deleted.

İletişimContact

Gizlilik ve veri kullanımıyla ilgili iletişim bilgileri Gizlilik Politikası'nın İletişim bölümünde yer alır.Contact details for privacy and data questions are in the Contact section of the Privacy Policy.

Gizlilik Politikası'nı açOpen the Privacy Policy